sunta

14-03-2021 tarihinde eklendi.
Ahşap parkeler genellikle çocuklar, evcil hayvanlar, partiler gibi nedenle çizilirler. Parkeleriniz üzerindeki küçük çizikleri toksik olmayan maddelerle kendiniz onarabilir ve yok edebilirsiniz. Peki parkelerin çizilmemesi veya çizilen parkelerin onarımı nasıl yapılır?
14-03-2021 tarihinde eklendi.
Özellikle taşınma esnasında ya da ev dekorasyonunu değiştirmek istediğinizde mobilyaların açtığı en büyük sorun parkeleri çizmektir. Bunun önüne geçmek içinse muhakkak önlem alınmalıdır. Aksi halde telafisi yalnızca parke değiştirmektir. Sadece taşınmalarda değil yaslandığınızda bile kayan koltuk takımlarınız varsa tedirgin olmakta haklısınız. Koltuk takımları, parkeler üzerinde silinmesi mümkün olmayan siyah, kahverengi derin çizikler oluşturur.
14-03-2021 tarihinde eklendi.
Evlerin güzel olmasını sağlayan mobilyalardır. Mobilyasız ev boş bir kutu gibidir. Her mobilyanın ayrı bir stili ve eve kazandırdığı ayrı bir tarzı vardır. Ancak bu güzelim ve tarz kazandıran mobilyaların temizliğinin doğru yapılması odaya kazandırdığı tarzın korunmasında önemli rol oynar. Birçok kişi mobilya temizliği nasıl yapılır pek bilmez.
03-08-2020 tarihinde eklendi.
Evlerinizde ve diğer alanlarda kullandığınız mobilyalardaki panellerin yüzey örnekleridir...

Whatsapp Icon