kırveliyapımarket

12-07-2020 tarihinde eklendi.
Donatı Elemanları Ölçüleri Donatı elemanlarının ölçülerinin belirlenmesinde, mekan boyutlandırmalarında (yükseklik, genişlik, derinlik), fonksiyon alanlarının belirlenmesi ve düzenlenmesinde insan vücut ölçüleri temel kaynaktır. Donatıelemanlarının net resim, cephe görünüş, kesit resim ve perspektiflerinin çiziminde standart ölçüleri bilmek ve uygulamak proje ve üretimde büyük kolaylık sağlamaktadır.
12-07-2020 tarihinde eklendi.
Amerikan panel kapılarının iki ayrı boyama şekli vardır. Bunlardan en sağlam ve doğru uygulama seçeneği atölyede yapılanıdır. Çünkü selülozik boya sentetik boyadan daha sağlam ve daha dayanıklıdır. Kiracı iseniz ve ya kapıya önem vermiyorsanız sentetik boya ile boyacı ve ya kendinizde boya yapabilirsiniz.
12-07-2020 tarihinde eklendi.
Akrilik Panel Nedir?
12-07-2020 tarihinde eklendi.
MoonLOC ® Laminat Parke Türk orman ürünleri endüstrisinin lider oyuncularından Yıldız Sunta MDF A.Ş. tarafından 2003 yılında üretilmeye başlanmıştır. Yenilikçiliği ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Yıldız Sunta MDF A.Ş. 2004 yılında Türkiye'yi kolay monte ve hasar görmeden demonte edilebilen kilitli parkeyle tanıştırmış; böylece, Türkiye'de geleneksel tutkallı laminat parke devri kapanmıştır.

Whatsapp Icon