Blog Son Yazılar

14-03-2021 tarihinde eklendi.
Evlerin güzel olmasını sağlayan mobilyalardır. Mobilyasız ev boş bir kutu gibidir. Her mobilyanın ayrı bir stili ve eve kazandırdığı ayrı bir tarzı vardır. Ancak bu güzelim ve tarz kazandıran mobilyaların temizliğinin doğru yapılması odaya kazandırdığı tarzın korunmasında önemli rol oynar. Birçok kişi mobilya temizliği nasıl yapılır pek bilmez.
03-08-2020 tarihinde eklendi.
Evlerinizde ve diğer alanlarda kullandığınız mobilyalardaki panellerin yüzey örnekleridir...
12-07-2020 tarihinde eklendi.
Donatı Elemanları Ölçüleri Donatı elemanlarının ölçülerinin belirlenmesinde, mekan boyutlandırmalarında (yükseklik, genişlik, derinlik), fonksiyon alanlarının belirlenmesi ve düzenlenmesinde insan vücut ölçüleri temel kaynaktır. Donatıelemanlarının net resim, cephe görünüş, kesit resim ve perspektiflerinin çiziminde standart ölçüleri bilmek ve uygulamak proje ve üretimde büyük kolaylık sağlamaktadır.
12-07-2020 tarihinde eklendi.
Amerikan panel kapılarının iki ayrı boyama şekli vardır. Bunlardan en sağlam ve doğru uygulama seçeneği atölyede yapılanıdır. Çünkü selülozik boya sentetik boyadan daha sağlam ve daha dayanıklıdır. Kiracı iseniz ve ya kapıya önem vermiyorsanız sentetik boya ile boyacı ve ya kendinizde boya yapabilirsiniz.

Whatsapp Icon